Cégünk vállalja a Mindig TV, Mindig TV Extra telepítését, javítását, szervizelését. Rövid határidővel, gyors , pontos, udvarias szerelőinkkel.

Földfelszíni digitális (Mindig TV, Mindig TV extra) adásokat csak jól felszerelt, pontosan beállított antennával lehet megfelelő minőségben nézni. Ingyenesen 10-12 csatorna vehető több csatorna HD minőségben.Előfizetői kártyával több mint 50 csatorna válik elérhetővé több csatorna HD minőségben.

Szerelőink felszerelik, és megfelelő műszerrel beállítják az Önnek legmegfelelőbb antennát.

Első és a legfontosabb dolog az antenna, egy antennát nem egy két évre veszünk nem érdemes rajta spórolni. Egy jó minőségű és nagy nyereségű antenna megéri az árát hosszú távon.

Második a koax kábel. Itt is érvényes a régi kábelt célszerű lecserélni mert már elöregedett( töredezett, a csatlakozok ) beáztak . A kérdés csak az hogy mikor fog teljesen megszűnni a jel vagy hibát okozni a vételben.

A harmadik ami még fontos a hogy a DVB-t jeleket meg tudjuk jeleníteni a TV készüléken. Egy Set top box(beltéri) egység. Ami a Tv készülékhez Euroscart vagy HDMI kábellel csatlakozik. Előfordulhat, hogy régi típusú TV készülék nem rendelkezik ilyen csatlakozó bemenettel akkor egy RF modullal rendelkező beltéri egységet kell venni. Azonban ha új lapos TV készülékkel rendelkezünk akkor csak azt kell ellenőrizni a Tv készüléken hogy tudja e a MPEG 4 es kódolást .

Végezetül egy szót még említek arról hogy csak megfelelő antenna tartóra vagy árbocra helyezünk ki antennát!

Kapcsolat felvétel